Hitra Graveservice

Hitra Graveservice AS er en maskinentreprenør med lang og bred erfaring med grave- og sprengningsarbeider i øyregionen. Vi kombinerer høy kompetanse, fleksibilitet og trygghet til beste for våre kunder. Du skal oppleve at jobben blir gjort til rett tid og avtalt pris, med et sluttresultat vi som leverandør skal være stolte av. Vi bistår med planlegging, innsøking og bistand gjennom hele prosjektet.

Vår solide maskinpark dekker de fleste prosjekter. Vår fleksiblitet og erfaring gjør oss til en god samarbeidspartner for å finne de beste løsningene. Våre kunder skal føle seg trygge på at jobben blir riktig og trygt gjennomført.

Vi utfører de fleste jobbene til en konkuransedyktig pris.

Sammen med vårt søsterselskap Hitra Bygg og Snekkerservice AS, har vi kompetanse og kapasitet til å utføre omfattende entrepriser fra råtomt til nøkkelferdig bygg. Vi har særlig kompetanse på sprengning, og tar på oss knusing, massetransport og oppmålingsarbeid. Vår brede erfaring spenner fra opparbeiding av større tomteområder med full infrastruktur til små anleggsgartneroppdrag.

  • Adresse Sentrumsgata 6 - Bakerikontorene - 7240 Hitra

  • Telefon 70 30 08 40

  • Organisasjonsnr. NO 919 585 439 MVA

Kontaktinfo

[/wpv-map-marker]